sâmbătă, 25 decembrie 2010

Cele mai noi imagini de craciun si de iarna

peisaje de craciun
imagini de craciun
un glob superb

vineri, 24 decembrie 2010

Imagini Craciunite sexy pregatind cadourile

Craciunitze sexi
Craciunita lui Mos Craciun il ajuta pe Mosu sa incarce sacu
Wallpaper cu craciunite impreuna cu cadourile voastre

* Imi doresc cu ardoare de Craciun, si in toate clipele vietii mele, sa am in preajma, cu trup si suflet sau macar cu gandul, persoane fericite, iar tu, oricine ai fi, esti una dintre acestea.

* Mos Craciun mi-a promis ca-mi va aduce anul acesta ceva frumos si nostim daca voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte baiat din lume si acu te voi avea in sfarsit

* Anul nou sa-ti aduca un strop de fericire,un strop de iubire,un strop de noroc si daca se poate toate la un loc.la multi ani

* Craciun Fericit cu sanatate! Domnul sa iti dea de toate: un strop de fericire, unul de iubire, unul de noroc, toate la un loc!

fundal desktop imgini destkop

dune Atlantis, Cape Town
chapmans de vârf, CapeTown
mare, cer, soare, nori

joi, 23 decembrie 2010

Wallpapers Blue Christmas Merry Christmas

marry christmas
brad superb

„Pentru anul 2010 recomandam globuri voluminoase, animale in forme creative, fluide si dinamice, ingeri si figurine de basm. Beteala este demodata de cativa ani buni, insa BrazideCraciun sugereaza, in locul acesteia, zapada artificiala, conuri si ramuri de brad naturale, materiale fine de satin, organza sau tul.

animale si peisaje de la munte

mountains, austria
2 cai frumosi
miel singur

Imagini cu cei mai frumosi brazi de Craciun 2010



Bradul impodobit se intalnea ca pom de Craciun doar in orasele din Germania sfarsitului de secol XIX, dar odata cu Primul Razboi Mondial s-a raspandit pe intreg teritoriul acestei tari.
In traditia romaneasca de la sat, regasim acest obicei al impodobirii bradului la nunti si la moartea tinerilor, femei si barbati. Obiceiul exista din vremea dacilor si semnifica o nunta rituala intre persoana decedata si natura reprezentata prin brad. El a ramas in traditia unor comunitati locale din regiunile Banat si Oltenia.

Imagini cu s-class mercedes 2010

2010 Mercedes-Benz S-Class

The Mercedes-Benz S-Class

Plăcerea rafinată a conducerii şi utilizarea responsabilă a resurselor de carburant: acestea au fost provocările întâmpinate de inginerii Mercedes-Benz în timpul proiectării conceptelor de propulsie eficientă pentru Clasa S. Rezultatul: motoarele sunt mult mai eficiente decât cele ale modelului anterior. Cele mai importante inovaţii sunt propulsoarele hibride din dotarea modelelor S 400 HYBRID şi S 350 BlueTEC.

walpaper 2010 poze desktop

vederea de la camera mea hotel artista
ochi de furtuna, Germania
goana dupa aur

marți, 21 decembrie 2010

walpapere misto de pus pe desktop

shadow and sun touching the wheat ...
muşchi verde pe stanci
pietrele de pe masa ...

joi, 16 decembrie 2010

Descarca imagini cu Flori

Clematis chiar înainte de apusul soarelui
inima de trandafir
trandafiri roşii

Descarca imagini de Craciun noi 2010

Casa acoperita de zapada
Multe globuri albastre
Craciun Fericit !
Craciun Fericit!
Nu suntem niciodata singuri - acesta este mesajul Craciunului.Craciunul inseamna mai mult decat brazi impodobiti, lumanari aprinse miros de cozonaci si mere coapte, Craciunul este spiritul dulce al prieteniei, sufletul cald al mamei, al parintilor, al celor dragi care lumineaza tot anul.Este bunatatea, speranta renascuta.Este pace si intelegere... Craciun fericit pentru toata lumea !

miercuri, 15 decembrie 2010

Imagini Desktop noi 2010

Marea Baltică, Germania
pod brooktor, Hamburg
apus de soare la dolomite, Italia

marți, 14 decembrie 2010

Mesaje de Sarbatori


1.Emotia Craciunului ne cuprinde, indiferent de virsta; cerul este mai frumos, linistea este atit de adinca, incit auzim clopoteii renului Rudolf, tocmai din Laponia... ! Vine Mos Craciun, la noi toti! Miresme de bunatati; de sarmalute, de cirnaciori fripti, de cozonacei aurii....ne ametesc deja! Si avem si un brad semet, impodobit, sub a carui cetina se ascund sumedenie de daruri, si pentru cei mici, si pentru cei mari!Ne cerem iertare in gind, pentru greselile noastre, si ne ingramadim febril si rizind sub brad, sa ne gasim pachetelul!A sosit Craciunul!

2.Sa ai cea mai frumoasa iarna din viata ta! Dragostea sa iti incalzeasca inima iar prietenii sa ii ai aproape mereu!

3.Fie ca iarna aceasta sa iti aduca cele mai frumoase clipe, alaturi de cine ti-e drag! Sa te bucuri de tot si de toate, cu inima impacata si cu sufletul vibrand!

4.Doar tu ma faci sa iubesc frigul, caci bratele tale ma incalzesc, ma faci sa iubesc intunericul, caci din el se desprinde chipul tau, ma faci sa iubesc singuratatea, insa acea singuratate in doi, care iti umple intreg sufletul!

5.Iarna asta sa fie mai buna ca toate de pana acum! In ciuda a toate si tuturor, sa te bucuri de impliniri si reusite!

6.Imi place iarna langa tine, imi place scartaitul zapezii sub bocanc, imi place cortina de fulgi de nea ce ne acopera pasii...

7.Urari de Sarbatori / Mesaje de Sarbatori

Spune-i anului ce vine,
sa-ti aduca numai bine…
si mai spune-i sa iti dea,
tot ce vrea inima ta…
fericire, sanatate si multi bani
“La Anu’ si La Multi Ani!”

8.Urari de Sarbatori / Mesaje de Sarbatori

Anul nou…o bucurie
viata toata sa va fie!
bani, masina, fericire,
sanatate si iubire.
nu-i de-ajuns sa le doresti.
tipa, lupta, da din coate
asa le obtii pe toate!

Peisaje din africa de sud

franchhoek, africa de sud
philadelphia, south africa
capetown, africa de sud
Africa de Sud este o ţară aşezată la extremitatea sudică a continentului Africa, aceasta are 2798 de kilometri de coastă la Oceanul Atlantic şi Oceanul Indian.La nord se învecinează cu Namibia, Botswana şi Zimbabwe, la est cu Mozambic şi Swaziland în timp ce Lesotho este o ţară independentă complet înconjurată de Africa de Sud.

luni, 13 decembrie 2010

Cele mai dragute poze de Craciun




Poze de Craciun - Poze Sarbatori pentru cei ce cauta sa-si impodobeasca calculatorul cu niste imagini de craciun foarte dragute si speciale.

duminică, 12 decembrie 2010

vineri, 10 decembrie 2010

Imagini cu Case impodobite de Craciun

Cele mai frumoase instalati de Craciun
Craciunul in lume
Decoratiunile de craciun

Craciunul este un prilej de bucurie pentru toti, ocazie cu care familiile se reunesc. Dincolo de sensul religios care, din pacate, se pierde pe zi ce trece, Craciunul este un moment minunat de a face si a primi cadouri, de a impodobi casa, de a te simti bine alaturi de cei dragi.
Simbolurile religioase sunt cunoscute de tot mai putini oameni, pranzul intru cinstirea Nasterii Domnului devenind in ultimii ani numai prilej de reunire a intregii familii pentru degustarea unor feluri traditionale.
Doar din cand in cand, cuprinsi de atmosfera placuta de vacanta, ne mai amintim adevarata semnificatie a Sarbatorii. Acest lucru nu se intampla numai la noi, la romani, ci in intreaga lume. Si nu suntem de condamnat nici noi, nici altii. Lumea evolueaza, traditiile capata noi semnificatii si valente...